Clarkcj12

Geus aub 9 Nopémber 2012
38 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar {{Babel |en |es-2 |fr-1 |it-1 |su-0 }}
(Nyieun kaca anyar {{Babel |en |es-2 |fr-1 |it-1 |su-0 }})
 
(taya bédana)
1

éditan