Huma: Béda antarrépisi

45 bita dipupus ,  9 tahun yang lalu
m
Gambar Vumua.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Rd232
m (r2.7.3) (Robot: Mengubah tt:Кыр (авыл хуҗалыгында) menjadi tt:Кыр (авыл хуҗалыгы); kosmetik perubahan)
m (Gambar Vumua.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Rd232)
 
[[Gambar:Vumua.jpg|tumb|400px|right|ngahuma]]
[[Tatanén]] mangrupa salah sahiji [[pakasaban]] poko masarakat [[Indonésia]] anu geus aya sarta diwariskeun sacara turun tumurun, kaasup ogé dina budaya masarakat [[Sunda]].<ref name="sumber2">{{id}}[http://www.scribd.com/doc/39753617/25209018-Sofia-Chaeriyah-Ngahuma-Bercocok-Tanam-Dalam-Kearifan-Lokal-Masyarakat-Sunda=Ngahuma masarakat sunda ] (diaksés tanggal 20 Oktober 2011)</ref>
Mimiti, kagiatan [[tatanén]] teu bisa dilepaskeun dumasar tataan alam harita anu pinuh ku gunung jeung tutumwuhan.<ref name="sumber2">{{id}}[http://www.scribd.com/doc/39753617/25209018-Sofia-Chaeriyah-Ngahuma-Bercocok-Tanam-Dalam-Kearifan-Lokal-Masyarakat-Sunda=Ngahuma masarakat sunda ] (diaksés tanggal 20 Oktober 2011)</ref>
1.769

éditan