Béda révisi "Kabupatén Karawang"

1 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
m
m (bot nambih: jv)
 
==Babagian Administratif==
Kabupatén Karawang kawengku kungawengku 25 [[kacamatan]], nu kabagi deui kana sababaraha [[désa]] jeung [[kalurahan]]. Pusat pamaréntahanpamaréntahannana aya di Kacamatan [[Karawang, Karawang|Karawang]]. Karawang mangrupakeun salah sahijisalasahiji kawasan industri di beulah wétan Jakarta.
 
==Transportasi==
23.341

éditan