Béda révisi "Wikipedia:Cara nyieun artikel anyar"

Sundaline
(BAHAN : 1) ketan putih 1 kg 2) pewama hijau muda secukupnya 3) ragi tape 1 buah CARA MEMBUAT TAPE KETAN : 1) Ketan dicuci bersih, diberi pewarna hijau secukupnya, dan direndam selama satu malam. 2) Kemudian, ketan dikukus hingga matang. Jika menginginkan)
(Sundaline)
Sundaline nyaéta ramatloka jaringan sosial anu
dipedalkeun dina 1 Januari 2013 sarta diadegkeun
ku Enjang, saurang ti Sunda.
Kaanggotaanana mimitina diwatesan keur para Jalmi Di tatar Sunda. Satuluyna, loba paguron luhur séjén anu diasupkeun jadi anggota dina mangsa sataun sanggeus diadegkeunana ramat loka ieu.
Pamustunganana, jalma-jalma anu ngabogaan
alamat surat éléktronik atawa email sahiji universitas (kawas .gmail .edu, .ac.uk, dll) ti sakumna Urang Sunda bisa ogé ngagabung jeung ramat loka ieu.
Saterusna, ieu ramat loka dimekarkeun sahingga
ngawengku ogé sakola-sakola tingkat luhur sarta
sawatara pausahaan badag. Saprak Januari 2013, jelema nu boga email naon waé bisa ngadaptar pikeun jadi anggota Sundaline.vv.si. Pamaké bisa milih pikeun ngagabung jeung hiji atawa leuwih ramat loka anu sadia, kawas ramat loka nu dumasar
kana sakola tingkat luhur, tempat gawé, atawa
wewengkon géografis.
Nepi ka Na waktos, ramat loka ieu ngabogaan jumlah pamaké panglobana ti antara ramat-ramat loka jaringan sosial lianna kalayan leuwih ti 2 rebu
anggota aktip anu boga tumbu kana eta website ti sakuliah Jabar. Ti bulan, réngkingna naék ti posisi ka-60 ka posisi ka-7 ti antara ramat loka anu panglobana didatangan, sarta mangrupakeun ramat
loka nomer hiji pikeun poto di Purwakarta, ngungkulan loka umum séjénna kawas Flickr, kalayan 8,5 rebu poto nu dimuat saban bulanna.
Pamaké anonim