Béda révisi "Citakan:Hapus"

taya kamandang éditan
m
{{ambox
{{info|warna=red|logotype=warning
| type = content
|pesan='''Artikel ieu kudu dihapus, tingali kana [[:Wikipedia:Artikel téh naon?]]
| image = [[Gambar:Icono_aviso_borrar.png|50px]]
| text = '''Artikel ieu kudu dihapus, tingali kana [[:Wikipedia:Artikel téh naon?]].'''}}{{#if:{{{kat|}}}||<includeonly>[[Kategori:Artikel anu kudu dihapus|{{PAGENAME}}]]</includeonly>}}<noinclude><br><br>
*Kategori anu ditambahkeun: [[:Kategori:Artikel anu kudu dihapus]]
[[af:Sjabloon:Skrap]]
7.276

éditan