Béda révisi "Alloh"

1 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
m (r2.7.3) (bot Nambih: min:Allah)
=== Frase anu ngandung Alloh ===
Conto kecap-kecap anu ngagunakeun kecap Alloh:
* [[Laa ilaaha illallaah]] (Euweuhteu aya pangéran sajaba Alloh)
* [[Allaahu Akbar]] (الله أكبر) (Alloh maha badag)
* [[Bismillaah]] (بسم الله ) (Kalayan ngaran Alloh)
Pamaké anonim