Béda révisi "Telkom-3"

13.468 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar '''Telkom-3''' mangrupa satelit komunikasi Indonesia anu leungit alatan kagagalan ngapung dina tanggal 6 Agustus 2012. Diwangun ku ISS Reshetnev pikeun operator ...
(Nyieun kaca anyar '''Telkom-3''' mangrupa satelit komunikasi Indonesia anu leungit alatan kagagalan ngapung dina tanggal 6 Agustus 2012. Diwangun ku ISS Reshetnev pikeun operator ...)
(taya bédana)
1.033

éditan