Béda révisi "Propinsi Kandahar"

45 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
m
m (r2.7.3) (bot Miceun: diq:Qendehar)
[[sco:Kandahar Province]]
[[simple:Kandahar Province]]
[[sr:Провинција Кандахар]]
[[sv:Kandahar (provins)]]
[[tg:Вилояти Қандаҳор]]
1.336

éditan