Béda révisi "Riyadh"

86 bita dipupus ,  8 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
|native_name = {{lang|ar|الرياض}}
|motto =
|image_skyline = [[KingdomCentre.JPG|180px|BurjRiyadh Al-Mamlakah]]Skyline New.jpg
|imagesize = 275px
|image_caption = Munara [[Puseur Karajaan]] (Burj Al-Mamlakah
|flag_link = Saudi Arabia
|flag_size =
Riyadh miboga sistem jalan modéren. Jalan Lingkar Wétan ngahubungkeun bagian kidul jeung kalér Riyadh, samentawis Jalan Lingkar Kalér ngahubungkeun bagian wétan jeung kulon. Jalan Raja Fahd ngaliwatan puseur kota ti kalér ka kidul, sajajar jeung Jalan Lingkar Wétan. Jalan Makkah, ngaliwatan puseur kota ti wétan ka kulon.
 
===Karéta jeung rél===
[[File:Riyadh Station.JPG|thumb|Stasion Riyadh]]
[[Badan Karéta Api Saudi Arabia]] ngoperasikeun 2 rupa jalur nu béda pikeun karéta panumpang jeung karéta barang antara Riyadh jeung [[Dammam]] liwat [[Hofuf]], jeung [[Haradh]].
[[Category:Riyadh| ]]
[[Category:Ibu kota nagara di Asia]]
[[Category:Tempat nu dieusianpamukiman di Propinsi Riyadh]]
[[Category:Ibu kota provinsi di Saudi Arabia]]
7.258

éditan