Béda révisi "Telkom-3"

72 bita dipupus ,  8 tahun yang lalu
m
Bot: Migrating 4 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2603711 (translate me)
(Nyieun kaca anyar '''Telkom-3''' mangrupa satelit komunikasi Indonesia anu leungit alatan kagagalan ngapung dina tanggal 6 Agustus 2012. Diwangun ku ISS Reshetnev pikeun operator ...)
 
m (Bot: Migrating 4 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2603711 (translate me))
 
'''Telkom-3''' mangrupa [[satelit komunikasi]] [[Indonesia]] anu leungit alatan kagagalan ngapung dina tanggal 6 Agustus 2012. Diwangun ku [[ISS Reshetnev]] pikeun operator télékomunikasi Indonésia [[PT Telekomunikasi Indonesia]]. Hal ieu didasarkeun kana beus Ekspress-1000 sarta ngabogaan 32 transponder [[C band]] sarta 16 transponder [[Ku band]]. Éta alatan aya di orbit [[geosynchronous orbit] dina 118 ° BT di luhureun khatulistiwa.<ref name="zarya">{{Cite web
| url = http://www.zarya.info/Diaries/Launches/Launches.php?year=2012#044
[[Category:Satellite launch failures]]
[[Category:Spacecraft launched by Proton rockets]]
 
[[en:Telkom-3]]
[[id:Telkom-3]]
[[lv:Telkom-3]]
[[ru:Телком-3]]
2.262

éditan