Béda révisi "Kecap (basa Sunda)"

Taya parobahan ukuran ,  14 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(New page: {{Tata Basa Sunda}} ==Warna jeung Wangun Kecap== Kecap-kecap dina basa Sunda bisa dipasing dumasar kana '''wangun''' jeung '''warna'''na. '''Wangun Kecap''' {| border="1" cellspacing="0...)
 
{{Kecap pananya}}
==Kecap panganteur==
 
{{Kecap panganteur pagawéan}}
 
{{Kecap panganteur kaayaan}}
 
==Kecap pagawéan==
 
*bisa dirarangkénan ku ''pang-...-na''
*bisa ngawangun [[frasa]] ''pohara ...-na'' atawa ''kacida ...-na''
 
==Kecap panganteur==
 
{{Kecap panganteur pagawéan}}
 
{{Kecap panganteur kaayaan}}
 
==Kecap bilangan==
912

éditan