Béda révisi "Wikipedia:Cara nyieun artikel anyar"

taya kamandang éditan
(Sundaline)
Tidak ada ringkasan suntingan
Sing saha baé, kaasup anjeun, bisa nulis/ngeusian Wikipédia! Mangga ketikkeun judulna dina kotak di handap, klik "Jieun artikel", lajeng kawitan baé nyerat:
Sundaline nyaéta ramatloka jaringan sosial anu
 
dipedalkeun dina 1 Januari 2013 sarta diadegkeun
<inputbox>
ku Enjang, saurang ti Sunda.
type=create
Kaanggotaanana mimitina diwatesan keur para Jalmi Di tatar Sunda. Satuluyna, loba paguron luhur séjén anu diasupkeun jadi anggota dina mangsa sataun sanggeus diadegkeunana ramat loka ieu.
preload=Template:New_page
Pamustunganana, jalma-jalma anu ngabogaan
editintro=
alamat surat éléktronik atawa email sahiji universitas (kawas .gmail .edu, .ac.uk, dll) ti sakumna Urang Sunda bisa ogé ngagabung jeung ramat loka ieu.
width=45
Saterusna, ieu ramat loka dimekarkeun sahingga
</inputbox>
ngawengku ogé sakola-sakola tingkat luhur sarta
----
sawatara pausahaan badag. Saprak Januari 2013, jelema nu boga email naon waé bisa ngadaptar pikeun jadi anggota Sundaline.vv.si. Pamaké bisa milih pikeun ngagabung jeung hiji atawa leuwih ramat loka anu sadia, kawas ramat loka nu dumasar
'''Kaca anyar''' ditangtukeun ku aya henteuna [[jujutan kaca]]. Prinsipna mah, nyieun kaca anyar téh sarua jeung ngédit kaca kosong.
kana sakola tingkat luhur, tempat gawé, atawa
 
wewengkon géografis.
Pikeun hal-hal ngeunaan éditan sacara umum, hususna ''[[markup language]]'' ''[[wikitext]]'', tempo [[Wikipédia:Cara ngédit kaca]].
Nepi ka Na waktos, ramat loka ieu ngabogaan jumlah pamaké panglobana ti antara ramat-ramat loka jaringan sosial lianna kalayan leuwih ti 2 rebu
 
anggota aktip anu boga tumbu kana eta website ti sakuliah Jabar. Ti bulan, réngkingna naék ti posisi ka-60 ka posisi ka-7 ti antara ramat loka anu panglobana didatangan, sarta mangrupakeun ramat
==Nyieun artikel tina URL==
loka nomer hiji pikeun poto di Purwakarta, ngungkulan loka umum séjénna kawas Flickr, kalayan 8,5 rebu poto nu dimuat saban bulanna.
URL nu patali jeung kaca ramat nu can aya bakal némbongkeun téks nu aya na [[MediaWiki:Noarticletext]].
 
Kaca ieu mibanda tumbu édit, nu salajengna nujul ka dijieunna kaca dimaksud.
 
Cara nu gampang pikeun ngahasilkeun URL-na nyaéta ku cara ngaganti bagian tungtung URL ti proyék nu sarua.
 
[[Tumbu antarwiki]] ka kaca nu can aya (teu disarankeun) bakal nujul ka hasil nu sarua.
 
[[Category:Émbaran dasar Wikipédia|Cara nyieun artikel]]
 
[[af:Wikipedia:Hoe om ’n nuwe bladsy te skep]]
[[als:Hilfe:Neue Seite anlegen]]
[[am:እርዳታ:Starting a new page]]
[[ar:مساعدة:إنشاء صفحة جديدة]]
[[as:Wikipedia:প্ৰবন্ধ এটা কেনেকৈ আৰম্ভ কৰিব]]
[[be:Вікіпедыя:Як ствараць артыкул]]
[[br:Skoazell:Sevel ur bajenn nevez]]
[[ca:Ajuda:Com iniciar una pàgina]]
[[cs:Wikipedie:Jak vytvořit článek]]
[[da:Hjælp:Starte en side]]
[[de:Hilfe:Neue Seite anlegen]]
[[en:Wikipedia:Starting an article]]
[[eo:Helpo:Kiel krei paĝon]]
[[es:Ayuda:Cómo empezar una página]]
[[eu:Laguntza:Sarrera berriak]]
[[fr:Aide:Comment créer un article]]
[[ga:Cabhair:Tús a chur le leathanach nua]]
[[gl:Wikipedia:Como crear unha páxina]]
[[hu:Wikipédia:Hogyan lehet új lapot írni?]]
[[ia:Adjuta:Como crear paginas]]
[[id:Wikipedia:Memulai halaman baru]]
[[is:Hjálp:Að byrja nýja síðu]]
[[it:Aiuto:Come scrivere una voce]]
[[ja:Help:新規ページの作成]]
[[jv:Wikipedia:Miwiti kaca enggal]]
[[ko:위키백과:새 문서 만들기]]
[[lt:Pagalba:Kaip kurti puslapius]]
[[ms:Wikipedia:Bagaimana memulakan laman baru]]
[[nl:Help:Nieuwe pagina aanmaken]]
[[no:Hjelp:Hvordan starte en side]]
[[pl:Pomoc:Tworzenie nowych haseł]]
[[pt:Ajuda:Guia de edição/Como começar uma página]]
[[ro:Ajutor:Cum scriu un articol]]
[[ru:Википедия:Как создать статью]]
[[sk:Pomoc:Ako vytvoriť nový článok]]
[[udm:Wikipedia:Выль статьяез кылдытыны]]
[[uk:Довідка:Створення нової статті]]
[[vi:Trợ giúp:Viết trang mới]]
[[yi:הילף:אנהייבן א נייעם בלאט]]
[[zh:Help:创建新页面]]
[[zh-min-nan:Help:Khui sin ia̍h]]
[[zh-yue:Help:開新版]]
11.822

éditan