Béda révisi "Nyi Roro Kidul"

2 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (Gunkarta memindahkan halaman Nyi Roro Kidul ke Nyi Rara Kidul: ejaan Sunda)
m
[[File:Kanjeng Ratu Kidul.jpg|thumb|Nyi Rara Kidul]]
 
'''Nyi Rara Kidul''', atawa '''Kangjeng Ratu Kidul''' nyaeta hiji tokoh [[mitos]] nu dipercaya ngawasa [[Laut Kidul]].<ref name="web1">[http://www.anneahira.com/dongeng-nyi-roro-kidul.html Nyi Roro Kidul] (Diakses tanggal 31 Oktober 2011) {{id}}</ref> Ieu kapercayaan dipimilik ku masarakat pulo [[Jawa]] jeung [[Bali]]. <ref name="web1"/>
 
==Mitos Nyi Rara Kidul==
101

éditan