Béda révisi "Nyi Roro Kidul"

1 bita dipupus ,  8 tahun yang lalu
m
 
==Makam Rara Kidul==
Di [[Pelabuhan Ratu]] aya makam nu dipercaya jadi makam Nyi RoroRara Kidul. Perenahna 20 km ti Pelabuhan Ratu, nyaéta di [[basisir Karang Hawu]]. Di ieu makam ogé aya rohangan husus nu didominasi ku warna beureum, tur aya lukisan gedé nu ngagambarkeun Nyi RoroRara Kidul. salian ti éta di gigireun makam Nyi Roro Kidul aya ogé makam Eyang Jalah Mata, [Eyang Sanca Manggala jeung [[Eyang Syeh Husni Ali]].
 
==Hajat Laut==
101

éditan