Béda révisi "Nyi Roro Kidul"

36 bita dipupus ,  8 tahun yang lalu
 
==Hajat Laut==
Masyarakat pamayang di basisir beulah kidul biasana ngalaksanakeun hajat laut minangka ébréhan rasa sukur tur nganuhunkeun ka Nyi Rara Kidul réhna geus ngabantuan ngaronjatkeun panghasilan.<ref name="web2"/> Ieu upacara biasana dilakukeun di [[Pelabuhan Ratu]], [[Ujung Genteng]], [[Pangandaran]], [[Cilacap]], jeung [[Sukawayana]].<ref name="web2"/>
 
==Referensi==
101

éditan