Béda révisi "Urang Sunda"

taya kamandang éditan
m (Bot: Migrating 23 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q682079 (translate me))
*[http://www.sundanét.com Sundanét], ramatloka nu ngadadarkeun unak-anik budaya Sunda, dikokolakeun ku Wahana Riksa Sunda
 
[[kategori:SékéGrup sélérétnis di Asia]]
[[kategori:SékéGrup sélérétnis di Indonésia]]
[[kategori:Sunda]]
7.131

éditan