Puasa: Béda antarrépisi

401 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar saya)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Puasa''' nyaéta kagiatan sukaréla nu nahan dahar, nginum, atanapi duanana, sarta kagiatan-kagiatan lian nu ngabatalkeunana pikeun jangka wanci katangtu<ref>[http://pusatbahasa.kemdiknas.go.id/kbbi/ Kamus Besar Bahasa Indonesia]</ref>.
saya
 
==Tingali ogé==
* [[Puasa (Islam)]]
* [[Puasa (Katolik)]]
{{commonscat|Fasting}}
 
==Rujukan==
{{reflist}}
 
[[kategori:Puasa| ]]
[[Kategori:Agama]]
 
{{agama-stub}}
7.286

éditan