Béda révisi "IP over DVB"

20 bita dipupus ,  7 tahun yang lalu
m
Bot: Migrating interwiki links, now provided by Wikidata on d:q13199333
(Kaca anyar: '''IP over DVB''' atawa '''IP over MPEG''' sacra teu langsung nuduhkeun datagram Internet Protocol ditransfer ngaliwatan transport stream MPEG, sarta didistribusikeun make sa...)
 
m (Bot: Migrating interwiki links, now provided by Wikidata on d:q13199333)
[[category:Televisi interaktif]]
[[category:MPEG]]
 
[[en:IP over DVB]]
17.752

éditan