Béda révisi "Savate"

1 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
m
 
Teu kawas kalobaan elmu Bela Diri anu ngagunakeun sabuk pikeun jadi pertanda level dina bela diri eta, Savate ngagunakeun Sarung Panangan pikeun jadi pertana level dina elmu bela dirina. Ngeunaan pikeun jadi pertanda dina Savate nyaeta salaku di handap:
Sarung Panangan Biru, Satung Panangan Hejo, Sarung Panangan Beureum, Sarung Panangan Bodas, Sarung TanganPanangan Koneng jeung Sarung Panangan Perak tingkat I, II, III.
 
== Ningali Oge ==
30

éditan