Béda révisi "Albania Kaukasus"

taya kamandang éditan
:''UlahKadé matak lieurkaliru jeung nagara kiwari, [[Albania]]''
{{Infobox Former Country
|conventional_long_name = Albania Kaukasus
7.230

éditan