Buka ménu utama

Parobahan

51 bita dipupus ,  6 tahun yang lalu
←Ngabolaykeun révisi 433864 ku 93.179.226.161 (Obrolan)
[[Gambar:Wikipedia Sunda.png|thumb|Wikipédia dina aksara sunda]]
[[Gambar:Wikipedia-logo-v2.svg|thumb|right|Logo Wikipédia Sunda]]
[[Gambar:SundaneseScriptWikipediaLogo.png|center]]
'''Wikipédia''' nyaéta [[énsiklopédi]] nu dijieun migunakeun ''software'' [[wiki]], nu hartina singsaha waé bisa ngarobah atawa ngeusian artikel énsiklopédina. Wikipédia disusun dina rupa-rupa [[basa]]. Wikipédia sipatna [[nembrak]]. Geus loba nu nulis Wikipédia, sarta singsaha waé dihaturan ilubiung.
 
7.123

éditan