Béda révisi "Bukti"

5 bita ditambahkeun ,  15 tahun yang lalu
m
~ kat
m (robot Adding: zh:證據)
m (~ kat)
*[[Kajadian]] naon baé nu bisa ngabuktikeun atawa ngabantah hiji proposisi, tempo [[kanyataan]].
*[[Kasaksian]] naon baé nu ku [[pangadilan]] bisa dipaké pikeun [[dispute resolution|judicial or administrative proceeding]].
{{tarjamah}}
''See also:'' [[Law]], [[Affidavit]], [[Circumstantial evidence]], [[Corroborating evidence]], [[Rebuttal]], [[chain of custody]], [[Forensic evidence]]
 
'''Evidence''' is also the title of a [[science fiction]] [[short story]] by [[Isaac Asimov]]. See: [[Evidence (Asimov)]].
 
{{pondok}}
[[Category:Evidence]][[Category:Law]]
[[Kategori:Hukum]]
 
[[de:Beweismittel]]
12.294

éditan