Buka ménu utama

Parobahan

17 bita dipupus ,  6 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
|government_type = [[Républik]] [[républik féderal|féderal]] [[sistim présidénsial|présidénsial]]
|leader_title1 = [[Daptar Présidén Vénézuéla|Présidén]]
|leader_name1 = [[HugoNicolás Chávez|Hugo Chávez FríasMaduro]]
|leader_title2 = [[Wakil Présidén Vénézuéla|Wakil Présidén]]
|leader_name2 = [[Elías Jaua]]
Pamaké anonim