Béda révisi "Kecap (basa Sunda)"

3 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
'''Kecap''' téh nyaéta wangun katatabasaan pangleutikna. Kecap mangrupa bagian kalimah anu dicirian ku ayana randegan, ogé mibanda harti. Ku kituna, LBSS (1983) nétélakeun yén kecap téh nyaéta bagian kalimah anu bisa mandeg mandiri sarta ngandung harti anu tangtu.
 
==Wangun Kecap==--
 
Kecap-kecap dina basa Sunda bisa dipasing dumasar kana '''wangun''' jeung '''warna'''na.
 
Pamaké anonim