Béda révisi "Kecap (basa Sunda)"

m
Malikkeun éditan 180.244.129.81, diganti deui ka vérsi ahir ku Kandar
m (Malikkeun éditan 180.244.129.81, diganti deui ka vérsi ahir ku Kandar)
'''Kecap''' téh nyaéta wangun katatabasaan pangleutikna. Kecap mangrupa bagian kalimah anu dicirian ku ayana randegan, ogé mibanda harti. Ku kituna, LBSS (1983) nétélakeun yén kecap téh nyaéta bagian kalimah anu bisa mandeg mandiri sarta ngandung harti anu tangtu.
 
==Wangun Kecap==--
 
Kecap-kecap dina basa Sunda bisa dipasing dumasar kana '''wangun''' jeung '''warna'''na.
 
7.220

éditan