Béda révisi "Kadu"

48 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
m (Bot: Migrating 55 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q134185 (translate me))
Di Filipina, puseur panghasil kadu nyaéta di wewengkon Davao di Pulo [[Mindanao]]. Féstival ''Kadayawan'' mangrupakeun paraya taunan pikeun kadu di dayeuh Davao.
 
Di [[Barat]], kadu bisa kapanggih di [[toko-toko Asia]] milik urang Viétnam, Tionghoa, Thailand, jeung réa-réa deui.Ngan jantenna kadu vitamin c alus keur kasehatan
 
== Masalah ambeu ==
Pamaké anonim