Béda révisi "Kadu"

Taya parobahan ukuran ,  6 tahun yang lalu
m
Ngonci Kadu: artikel petingan ([Édit=Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar] (tanpa wates) [Pindahkeun=Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar] (tanpa wates))
m (Malikkeun éditan 114.79.0.73, diganti deui ka vérsi ahir ku Addbot)
m (Ngonci Kadu: artikel petingan ([Édit=Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar] (tanpa wates) [Pindahkeun=Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar] (tanpa wates)))
7.141

éditan