Béda révisi "Tanjungsari, Sukahaji, Majalengka"

m
Malikkeun éditan 180.214.233.75, diganti deui ka vérsi ahir ku Addbot
Tidak ada ringkasan suntingan
m (Malikkeun éditan 180.214.233.75, diganti deui ka vérsi ahir ku Addbot)
| nami kacamatan = Sukahaji
| kalurahan = désa
| nami lurah = TASRIP
| lega = 143 H
| pangeusi = 4902 Jiwa
| kapadetan =
}}
 
7.284

éditan