Béda révisi "Kabupatén Karawang"

17 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (Bot: Migrating 6 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q10375 (translate me))
{{dati2|nami=Kabupatén Karawang
|propinsi=[[Jawa Barat]]
|ibukota=[[Pedes, Karawang|Pedes]]
|lega=1.737,30 km²
|pangeusi=1.940.000 (2003)
Pamaké anonim