Béda révisi "Spésifisitas"

2 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
clean up, replaced: {{stub}} → {{Pondok}} using AWB
(remove iw (I have tried to sort out iw-links on wikidata. feel free to help correcting them))
(clean up, replaced: {{stub}} → {{Pondok}} using AWB)
 
Dina [[binary classification|tés binér]], saperti dina tés diagnosa médis keur panyakit di hiji wewengkon, '''specificity''' nyaéta proporsi négatip bener tina sakabéh sampel négatip nu dités, nyaéta
:<math>{\rm specificity}=\frac{\rm number\ of\ true\ negatives}{{\rm number\ of\ true\ negatives}+{\rm number\ of\ false\ positives}}.</math>
{{stubPondok}}
 
==Tempo Ogé==
1.315

éditan