Béda révisi "Chordata"

2 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
clean up, replaced: {{stub}} → {{Pondok}} using AWB
m (Bot: Migrating 106 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q10915 (translate me))
(clean up, replaced: {{stub}} → {{Pondok}} using AWB)
[[Filum]] '''Chordata''' nyaeta golongan [[sato]], kaasup [[vertebrata]] jeung sababaraha sato [[invertebrata]] nu boga ciri sarupa. Sakabeh anggota golongan ieu, dina hiji mangsa dina kahirupan maranehanana, miboga [[notokorda]], tali saraf dorsal ''berongga'', [[celah faring]] (''pharyngeal slits''), ''endostyle'', jeung [[buntut]] uratan nu ngaliwatan [[anus]]. Chordata kabagi jadi tilu subfilum: [[Urochordata]], [[Cephalochordata]], jeung [[Vertebrata]].
 
{{stubPondok}}
 
[[Kategori:Chordata| ]]
1.315

éditan