Klausa (basa Sunda): Béda antarrépisi

2 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
clean up, replaced: {{stub}} → {{Pondok}} using AWB
(clean up, replaced: {{stub}} → {{Pondok}} using AWB)
Nilik kana wangunan, aya: (1) klausa lengkep; jeung (2) klausa teu lengkep. Nilik kana kalungguhannanadina kalimah aya (1) kalusa bébas; jeung (2) klausa kauger. Upama nilik kana warnana, aya:
 
{{stubPondok}}
1.315

éditan