Béda révisi "Monarki konstitusional"

1 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
clean up, replaced: {{stub}} → {{Pondok}} using AWB
m (Bot: Migrating 73 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q41614 (translate me))
(clean up, replaced: {{stub}} → {{Pondok}} using AWB)
 
'''Monarki konstitusional''' nyaéta wangun [[pamaréntahan]] di mana saurang [[raja]] jadi [[sirah nagara]] dina wates-wates [[konstitusi]] anu ditulis (dikodifikasi), henteu ditulis, atawa campuran. Ieu béda ti [[monarki absolut]], di mana raja ngawasa sacara pinuh sarta jadi sahiji-hijina asal kakuatan pulitik di nagara, deui ogé henteu tanggung jawab ka hukum ti konstitusi naon waé.
 
{{stubPondok}}
 
[[Kategori:Karajaan]]
1.315

éditan