Buka ménu utama

Parobahan

2 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
clean up, replaced: {{stub}} → {{Pondok}} using AWB
'''Batavia''' nyaéta ngaran anu dibikeun ku urang [[Walanda]] dina koloni dagang anu ayeuna tumuwuh jadi [[Jakarta]].
 
{{stubPondok}}
1.315

éditan