Béda révisi "Obrolan pamaké:DiN"

495 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m
basa sunda
m (Bot)
m (basa sunda)
 
kang aya nu ngajukeun [[Wikipedia:Bot|Bot]] (diantos pangrojongna) --<font color="2B7A2B">[[User:Irwangatot|° kang iwan °]]</font> <font size="4">[[User talk:Irwangatot|<span class="Unicode">&#9997;</span>]]</font> 22:22, 25 Nopémber 2006 (UTC)
 
== basa sunda ==
 
kang, saacan neraskeun ngenaan [[Basa Sunda]], kumaha urang di sawala keun, badé didieu atanapi di [[:wikt:|Wiktionary]] nyeratna?, upami diditu kuabdi dibantosan..(bilih sapertos kajadian di [[:id:|id]] nu galihkeun ka Wikiquote ), hiji deui, upami ngadamel angé bot tong hilap angé UTF-8 --<font color="2B7A2B">[[User:Irwangatot|° kang iwan °]]</font> <font size="4">[[User talk:Irwangatot|<span class="Unicode">&#9997;</span>]]</font> 00:29, 29 Nopémber 2006 (UTC)
12.294

éditan