Béda révisi "Obrolan pamaké:DiN"

101 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m
m (basa sunda)
 
kang, saacan neraskeun ngenaan [[Basa Sunda]], kumaha urang di sawala keun, badé didieu atanapi di [[:wikt:|Wiktionary]] nyeratna?, upami diditu kuabdi dibantosan..(bilih sapertos kajadian di [[:id:|id]] nu galihkeun ka Wikiquote ), hiji deui, upami ngadamel angé bot tong hilap angé UTF-8 --<font color="2B7A2B">[[User:Irwangatot|° kang iwan °]]</font> <font size="4">[[User talk:Irwangatot|<span class="Unicode">&#9997;</span>]]</font> 00:29, 29 Nopémber 2006 (UTC)
: mangga, badé disawalakeun di rohangan nu mana? [[Pamaké:DiN|DiN]] 00:33, 29 Nopémber 2006 (UTC)
912

éditan