Béda révisi "Obrolan pamaké:DiN"

82 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m
m (→‎basa sunda: mIRC?)
: mangga, badé disawalakeun di rohangan nu mana? [[Pamaké:DiN|DiN]] 00:33, 29 Nopémber 2006 (UTC)
tiasa mIRC ? abdi [[IRC]] ''nick'' na '''Totty''' aya di ''server'' '''[irc://irc.wikimedia.org/su.wikipedia irc.wikimedia.org], rohangan #su.wikipedia
: ké kedap diinstal heula. -- [[Pamaké:DiN|DiN]] 00:41, 29 Nopémber 2006 (UTC)
912

éditan