Béda révisi "Obrolan pamaké:DiN"

122 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m (→‎basa sunda: telat)
: ké kedap diinstal heula. -- [[Pamaké:DiN|DiN]] 00:41, 29 Nopémber 2006 (UTC)
wah telat kang, tos tabuh 8:00 , badé didamel heula... (enjing diteraskeun) tabuh sabaraha ? --<font color="2B7A2B">[[User:Irwangatot|° kang iwan °]]</font> <font size="4">[[User talk:Irwangatot|<span class="Unicode">&#9997;</span>]]</font> 00:48, 29 Nopémber 2006 (UTC)
: tos diinstal, tos lebet ka #su.wikipedia. tapi teu aya totty nya? -- [[Pamaké:DiN|DiN]] 00:54, 29 Nopémber 2006 (UTC)
912

éditan