Béda révisi "Puérto Riko"

2 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
clean up, replaced: {{Main| → {{utama| using AWB
m (Bot: Ngaganti Coat_of_Arms_of_Puerto_Rico.svg ku Coat_of_arms_of_Puerto_Rico.svg)
(clean up, replaced: {{Main| → {{utama| using AWB)
 
== Babagian administratif ==
{{Mainutama|Munisipalitas di Puérto Riko}}
[[Gambar:USA Puerto Rico labeled.svg|thumb|500px|Munisipalitas di Puérto Riko]]
Salaku wewengkon nu teu kagabung ti Amérika Sarikat, Puérto Riko teu miboga babagian administratif kahiji sakumaha diterangkeun ku [[Pamaréntah AS]], tapi aya 78 [[Munisipalitas di Puérto Riko|munisipalitas]] (~kotamadya) di tingkat ka-2 nu mana fungsina salaku ''county''. Munisipalitas teras dibagi kana ''[[barrio]]''. Unggal munisipalitas miboga [[mayor]] jeung badan législatif nu dipilih pikeun jabatan 4 taun.
{{Countries of North America}}
{{United States}}
 
{{nagara-geo-stub|Puérto Riko}}
 
{{DEFAULTSORT:Puerto Rico}}
[[Kategori:Pulo Amérika Sarikat di Karibia]]
[[Kategori:Wewengkon nu maké basa Inggris]]
[[Kategori:urutUrut jajahan Spanyol]]
[[Kategori:Antillen Gedé]]
[[Kategori:Wewengkon insulér Amérika Sarikat]]
[[Kategori:Nagara Karibia]]
[[Kategori:Wewengkon depéndensi di Amérika Kalér]]
 
 
{{nagara-geo-stub|Puérto Riko}}
 
{{Link GA|ru}}
1.315

éditan