Béda révisi "Mumuncangan"

54 bita dipupus ,  7 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar Mumuncangan, numutkeun kamus besar. nyaeta tulang anu ngajendul beulah kenca jeung katuhu dina suku anu tempatna aya dina puhu atawa pergelangan suku. eta tulang panyambung jeu...)
 
m
'''Mumuncangan''', numutkeun kamus besar. nyaeta [[tulang]] anu ngajendul beulah kenca jeung katuhu dina [[suku]] anu tempatna aya dina puhu atawa pergelangan suku. eta tulang panyambung jeung tulang anu aya dina [[dampal suku]]. kagunaanna jiga engsel anu matak dampal suku bisa digerakkeun kakenca jeung katuhu. sumawona deui kaluhur jeung kahandap.
 
Mumuncangan biasana paling mindeng pateuh atawa tijalikeu, naha kualatan urang Lumpat,leumpang, titajong anapon lamun urang olah raga.anumatak urang kudu tarapti jeung iatna merhatikeun kasalametan mumuncangan. lamun henteu tangtu wae urang bakal ngalaman naon anu disebut tipalitek, keseleo, tijalikeuh jeung sajabana.
<gallery>
Gambar:Conto.jpg|Pedaran1
Gambar:Conto.jpg|Pedaran2
</gallery>
12.294

éditan