Forex: Béda antarrépisi

29 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
(pasar valuta asing dina bahasa sunda)
 
mTidak ada ringkasan suntingan
{{rapihkeun}}
'''Forex''' (ti bahasabasa inggris ''Foreign exchange'') atauhartina pasar valuta asing mangrupakeun salah sahiji wujud [[pasar]] keuangan anu ngajual beulikeun nilai artos antar nagara-nagara di dunia. Anu dijual-beulikeun nyaeta nilai hiji mata uang nagara sareng mata uang nagara sejenna. Salah sahiji conto anu paling gampil, nalika urang ka luar negeri kedah ngalironkeun mata uang nagara urang (rupiah) ka mata uang nagara anu di tuju. Ieu mangrupakeun bentukan paling saderhana tinu forex atanapi pasar valuta asing.
 
== Waktu buka ==
12.294

éditan