Béda révisi "Polinésia Prancis"

2 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(clean up, replaced: {{Main| → {{utama| (2) using AWB)
Tidak ada ringkasan suntingan
|leader_name1 = [[François Hollande]]
|leader_title2 = [[Présidén Polinésia Perancis|Présidén<br/>Polinésia Perancis]]
|leader_name2 = <br/>[[OscarÉdouard TemaruFritch]]
|leader_title3 = [[Pupuhu Kolonial jeung Departméntal Polinésia Perancis|Komisionér Luhur]]
|leader_name3 = <br/>[[AdolpheLionel ColratBeffre]]
|area_rank = ka-173
|area_magnitude = 1 E9
21

éditan