Béda révisi "Wikipedia:Cara nyieun artikel anyar"

taya kamandang éditan
m (Bot: Migrating interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4966605)
Tidak ada ringkasan suntingan
Pikeun hal-hal ngeunaan éditan sacara umum, hususna ''[[markup language]]'' ''[[wikitext]]'', tempo [[Wikipédia:Cara ngédit kaca]].
 
 
==Léngkah-léngkah nyieun artikel anyar==
Sangkan leuwih jelas, léngkah-léngkah nyieun artikel anyar bisa ditingali di dieu [http://www.slideshare.net/WikimediaID/wiki-sabanda-cara-membuat-artikel]
==Nyieun artikel tina URL==
URL nu patali jeung kaca ramat nu can aya bakal némbongkeun téks nu aya na [[MediaWiki:Noarticletext]].
8.434

éditan