Dena Setiawan

Geus aub 17 Séptémber 2011
taya kamandang éditan
m (mindahkeun Pamaké:SU15Dena ka Pamaké:Dena Setiawan: Otomatis mindahkeun kaca nalika ngaganti ngaran "SU15Dena" jadi "Dena Setiawan")
[[Gambar:KuringIeu Dena.jpg|thumb|300px|Kuring Dena Setiawan]]
Nepangkeun,
Wasta sim kuring Dena, pamilon Sundapedia 2011, pasanggiri nulis dina Wikipedia basa Sunda.
44

éditan