Béda révisi "Obrolan pamaké:RXerself"

416 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
(→‎Wilujeng: bagean anyar)
-___-a angger bingung. Rumah Sakit nan atuh kang??? Kuring sok penasaran ka nu namina sersan kururu téh. hehehehehehehe
:: Waahh rék maén teteguhan ieu mah... haha, sok ah nu bisa neguh sigana bakal dibéré hadiah ku dén Cépi.. :P Ilham.Nurwansah 1 Januari 2012 15.50 (UTC)
::: Milu nimbrung ah, R.S. Hermina lain? Yasmin? Angkot Sukasari - Bubulak 02? Asana orange pami 02 mah. Anu Coklat handapna mah Ramayana - Baranangsiang 11, Ngaliwatan Pajajaran - Sempur - Juanda - Pasar Bogor. Rumah Sakit nu kaliwatan mah PMI, RS Salak, BMC, Azra, Hahaha. Ngarang pisan sim kuring. Peun ah [[Pamaké:Rakhmanhakim|Rakhmanhakim]] ([[Obrolan pamaké:Rakhmanhakim|sawala]]) 3 Oktober 2014 15.03 (UTC)
 
== Wilujeng ==
889

éditan