Pitulung:Vérsi heubeul: Béda antarrépisi

Taya parobahan ukuran ,  7 tahun yang lalu
m
Ilham.nurwansah memindahkan halaman Vérsi heubeul ke Pitulung:Vérsi heubeul: subkaca
(Nyieun kaca anyar Vérsi heubeul atawa riwayat ngaropéa némbongkeun urutan parobahan anu dijieun dina hiji kaca atawa artikel dina Wikipedia, iwal pikeun kaca husus. Pi...)
 
m (Ilham.nurwansah memindahkan halaman Vérsi heubeul ke Pitulung:Vérsi heubeul: subkaca)