Buka ménu utama

Parobahan

:*Daptar judul mémang dicandak tina basa Indonésia. ku kituna lamun tiasa disundakeun, nya dirobih heula kana basa Sunda. Lamun horéng tos aya dina basa Sunda, artikel teu tiasa diklaim.
:*Judul dina Wikipédia sipatna spésifik atawa dipangaruhan ku karakter anu dianggo waktu ngetik. Jadi judul '''Topéng''', '''Topeng''', '''topeng''', sareng '''topéng''' dianggap judul anu béda. Ku kituna, éjahan anu dianggo dina Wikipédia Basa Sunda, upama aya '''é''' téléng dina judul, mangka kedah diserat nganggo '''é''' --[[Pamaké:Ilham.nurwansah|ilham_noer1]] ([[Obrolan pamaké:Ilham.nurwansah#top|sawala]]) 6 Oktober 2014 05.58 (UTC)
::: Manawi tiasa dibéwarakeun deui kusabab ka nu sanés, kumargi bakal jadi kabingung kanggo pamilon nu séjén. Hatur nuhun. [[Husus:Kontribusi/114.79.55.66|114.79.55.66]] 6 Oktober 2014 08.30 (UTC)
Pamaké anonim