Buka ménu utama

Parobahan

taya kamandang éditan
::: Manawi tiasa dibéwarakeun deui ka nu sanés, kumargi bakal jadi kabingung kanggo pamilon nu séjén. Sakantenan pami kitu, judul artikel tiasa di robih e pepetna? Atanapi sim kuring kedah ngulang deui ku judul nu sami nu ngabédakeun ngan é na hungkul? Hatur nuhun. [[Pamaké:Rakhmanhakim|Rakhmanhakim]] ([[Obrolan pamaké:Rakhmanhakim|sawala]]) 6 Oktober 2014 08.34 (UTC)
 
==Fanpage==
A', aya akun Facebook teu? Sangkan engké tiasa ku urang jadikeun admin dina fanpage WBS di Facebook. <span style="-moz-border-radius: 5px; border: solid 2px #228B22; background-color: #FFFFFF; color=#1E90FF">[[Pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''Seyoru''']] | [[Obrolan pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''ᮍᮛᮧᮘᮢᮧᮜ᮪''']] </span> 31 Oktober 2014 10.53 (UTC)
7.123

éditan