Buka ménu utama

Parobahan

→‎Fanpage: bagean anyar
 
Euceu, diantos usulanana di [[Obrolan:Penduan mengunggah berkas]]. Nuhun. --[[Pamaké:Kumincir|kumincir]] ([[Obrolan pamaké:Kumincir|sawala]]) 22 Séptémber 2014 03.54 (UTC)
 
== Fanpage ==
 
Punten, Téh, aya akun Facebook teu? Sangkan engké ku urang tiasa dijadikeun admin dina fanpage WBS di Facebook. <span style="-moz-border-radius: 5px; border: solid 2px #228B22; background-color: #FFFFFF; color=#1E90FF">[[Pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''Seyoru''']] | [[Obrolan pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''ᮍᮛᮧᮘᮢᮧᮜ᮪''']] </span> 31 Oktober 2014 10.54 (UTC)
7.123

éditan