Titik: Béda antarrépisi

24 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
[[File:Full stop.png|thumb|200px|<center>Tanda Baca Titik</center>]]
Tanda Titik dipaké dina loba konteks jeung basa, umumna minangka pamisah antar kalimah. Tanda titik téh saprakna mah nyaéta tina sistim tanda baca Yunani nu diwanohkeun ku [[Aristophanes]] ti [[Byzantium]] dina abad ke-3 SM. DinaHarita sistemna,mah aya sagonjokkan titik-titik anu panempatanna téh geus ditangtukeun maknana. TandaNamung kiwari mah tanda titik téh minagka ciciri yén tulisan nu dibaca téh kudu eureun.<ref>[[:en: Full stop#History|Wikipedia, The Free Encyclopedia: Full Stop]]</ref>
=[[Titik|Pamakéan jeung Panempatan Tanda Titik]]=
# Tanda Titik dipaké dina tungtung kalimah mu lain pertanyaan atawa seruan.<ref name="Hiji">Divisi Akademik Bintang Pelajar. Suplemen PTN Favorit: IPS. Bogor: Bintang Pelajar. 2008</ref>